Over ons

Als uw huisarts willen wij uw aanspreekpunt zijn voor al uw vragen rond ziekte en gezondheid. Wij willen u helpen bij zowel medische als psychologische problemen en bieden een persoonlijke begeleiding met aandacht voor uw wensen en voorkeuren.

doctor, doctor's office, health

Onze visie

In onze artsenpraktijk te Zelem willen we kwaliteitsvol zorg dragen voor mensen, met aandacht voor alle aspecten van welzijn: medisch, psychisch, sociaal en maatschappelijk.
We vinden het belangrijk dat het publiek van deze praktijk even divers is als de samenleving want echte eerstelijnszorg is er voor iedereen zonder onderscheid. 

We geloven in goede communicatie met patiënten, tussen artsen binnen en buiten de praktijk en met zorgverleners van andere disciplines. Constructieve samenwerking vanuit gelijkwaardigheid is voor ons een voorwaarde voor kwaliteitsvolle zorg.

Een degelijk elektronisch medisch dossier helpt ons om alle informatie goed en gestructureerd bij te houden.  Elke arts in de praktijk kan uw medisch dossier raadplegen. 
Onze beslissingen proberen we zoveel mogelijk wetenschappelijk te onderbouwen met aandacht voor het bijzondere verhaal van elke patiënt.

Waarvoor kan u bij ons terecht?

  • grote en kleine ongemakken zoals griep, infecties, kwetsuren, sportletsels, snijwonden, huidaandoeningen, hoofdpijn, ongevallen enz.
  • opvolging van chronische problemen zoals hoge bloeddruk, diabetes, allergie, hart- en longziekten, maagdarmziekten enz.
  • gynaecologische problemen en vragen zoals anticonceptie, uitstrijkjes, zwangerschap, infecties, borstvoedingsbegeleiding …
  • opvolging van pasgeborenen en kinderen, ook het zevende dagonderzoek van de zuigeling
  • vroegtijdige opsporing en preventieve onderzoeken (kanker, hart en bloedvaten, bloedafname, EKG)
  • vaccinaties, reisadvies
  • begeleiding van psychosomatische klachten, levens- en gezinsvragen, depressies
  • palliatieve zorgen en begeleiding bij het levenseinde

Ons Team

Dr. Linde Sykora

Huisarts

Ann Aerts

Mevr. Ann Aerts

Medisch secretariaat

Dr. Michaël Andriessen

Huisarts

Mevr. Veronique Vanoppen

Medisch secretariaat

Dr. Leen Creemers

Huisarts

Dr. Kristel Vandendijck

Huisarts